K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Hotel Berghof

Familie Tamis
Berg 62
A-9771 Berg im Drautal

Tel.: 0043-4712-82132


In een oase van rust Karinthië ontdekken!

Als Nederlandse eigenaren heten wij u van harte welkom bij hotel Berghof.
Ons hotel is gelegen in het schilderachtige dorpje Berg im Drautal. Als u bij het station over de brug van de rivier de Drau gaat, dan komt u uit in het idylische dorpsdeel Tratten, waar ruimte en rust nog hoog in het vaandel staan.Ons hotel beschikt over een zonnig terras waar u kunt genieten van een kopje koffie met diverse huisgemaakte taarten en gebak, een heerlijke lunch, maar wij bieden ook een halfpension of a-la-carte. Dit alles in een traditionele Oostenrijkse keuken. Ook hebben wij een wijnkaart met de beste geselecteerde wijnen uit zowel binnen- als buitenland.

 

 

Berg im Drautal is een geschikte uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio of voor sportieve activiteiten zoals golfen, wandelen, paragliden, fietsen of mountainbiken en in de winter de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee (van ons hotel uit met de auto ca. 15 minuten). Wilt u van het uitzicht genieten, dan is de Emberger Alm een zekere aanrader. Kijken over de toppen van de massieve bergen die deze regio rijk is. Voor skiën zijn de Lienzer Dolomieten dé plek bij uitstek, maar het stadje Lienz, als hoofdstad van Oost-Tirol mag er ook wezen. Goldeck mag zeker voor de sportieve vakantieganger niet ontbreken.

 
  
In Berg im Drautal staat de natuur voorop. Als u wilt genieten van deze natuur, dan is het hotel Berghof, gelegen aan een 9-holes golfbaan, uw hotel bij uitstek. Geen massatoerisme, alles is nog puur zoals het hoort te zijn.

Wij hopen u graag te mogen ontvangen in ons hotel.

Met de gastvrije groeten,
Familie Tamis
 

Terug naar de inhoud