K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Karnischer Hof ***

Familiehotel

Familie Hiebl
St. Paul 7
A-9623  St. Stefan in Gailtal

Tel.: 0043-4283-2733
Fax: 0043-4283-27335


Het Karnischer Hof is een gemoedelijk familiebedrijf in Naturarena Kärnten. Bij ons brengt u een belevenisvolle vakantie door met uw familie in een hartelijke en familiaire sfeer. Beschut door de hoge bergen in het noorden en beïnvloed door het mediterrane klimaat van het zuiden, beleeft u bij ons de meeste zonnedagen van Oostenrijk.


Door de centrale ligging kunt u diverse uitstapjes maken naar de talrijke zwemmeren van Karinthië, alsmede vele wandelingen ondernemen in prachtige omliggende wandelgebieden. Oorspronkelijke almhutten nodigen uit om te rusten.
Geniet van de huisgemaakte Gailtaler spek, Sasaka, almkaas of Kaiserschmarren met verse melk.
Na een wandeling in de voormiddag geniet u van een koel bad in het natuurbad in St. Stefan, in de Pressegersee (6 minuten met de auto) of in het verwarmde zwembad van ons hotel.


Ook in de winter bent u bij ons aan het juiste adres. Skiën of schaatsen, in de Naturarena Kärnten is voor de hele familie een wintereldorado. Als de ouders bijvoorbeeld hun skikunsten weer opfrissen, kunnen de kleintjes bij Bobo worden ondergebracht, de mascotte van de kinderski- en snowboardscholen (Skiarena Nassfeld en Weissensee). Op de Weissensee, de grootste natuurijsvlakte van Europa, heeft het hele gezin genoeg ruimte om hun schaatskunsten te verbeteren.

Terug naar de inhoud