- Welkom in Karinthië

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kunsthotel Fuchspalast ****

Prof. Ernst Fuchs Platz 1
A-9300 St. Veit/Glan

Homepage: www.hotel-fuchspalast.at
E-mail: info@hotel-fuchspalast.at

Tel.: 0043-4212-4660601
Fax: 0043-4212-4660660


Het Fuchspalast is wereldwijd het enige kunsthotel van de Weense meesterschilder Prof. Ernst Fuchs. De complete architectuur en inrichting werd in de stijl van het fantastische realisme omgezet. De moderne kamers zijn in verschillende kleuren vormgegeven en zijn voorzien van een badkamer, minibar en föhn.

Iedere kamer kan als 1- of 2-persoons kamer geboekt worden voor de prijs van € 49 per kamer / per nacht (zonder eten en drinken, incl. belastingen en heffingen).
Vanaf 1 maart 2013 is er de mogelijkheid om te ontbijten in het cafetaria van het hotel. Hiervoor dient u zich de dag van tevoren aan te melden voor 21.30 uur.Ons hotel biedt u:
- gratis parkeerplaats direct bij het hotel
- gratis wifi
- kabel TV - platte TV-schermen
- kluis
- zelfbedieningscafe in het hotel
- niet-rokers hotel
- drempelvrije kamers
- tuin met terras

De check-in vindt plaats met middels een automaat met EC- of credit card (PIN-code).
Het hotel is voor onze gasten geopend van 6 tot 22.30 uur. In deze tijd staan onze hotelmedewerkers tot uw beschikking en zijn wij u graag behulpzaam bij het inchecken. Een Late-Check-In buiten deze openingstijden kan middels een vooraanmelding geregeld worden.Onze seminar- en evenementenruimtes bieden ruimte aan max. 650 personen. Diverse arrangementen bieden u een professionele service voor uw evenement. Voor bus- en groepsreizen zeer geschikt (60 kamers).

Op slechts enkele minuten van het hotel bevinden zich talloze koffiehuizen en restaurants. Het station ligt op slechts 500 meter, de luchthaven Klagenfurt Wörthersee op 18 km en de Jaques Lemans golfbaan op 5 km.

Het Kunsthotel Fuchspalast biedt met zijn centrale ligging een goed uitgangspunt voor uitstapjes en vrijetijdsactiviteiten. Geniet van de culturele evenementen en de culinaire heerlijkheden van onze regio.


  

  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu