- Welkom in Karinthië

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Outdoor

Die Reit-Eldorados

Hauptplatz 23/2
A-9300  St. Veit/Glan

Tel.: 0043-4212-45077
Mobiel: 0043-664-2831564
Fax: 0043-4212-45081

Homepage: www.reit-eldorados.com
E-mail: reiten@reit-eldorados.comDie Reit-Eldorados
Wij zijn geselecteerde en gekwalificeerde ruiterhotels, vakantiewoningen voor ruiters, ruiterboerderijen, ruiterpensions en aanbieders van kinder- en jeugd paadrijdvakanties. Wij bieden vakanties en belevenissen aan rondom het paard. Voor iedere soort vakantie, waarbij het paard een rol moet spelen, hebben wij een veelzijdig aanbod.

Wij zijn zelf “paardenmensen” en hebben decennialang ervaring met het verzorgen van paardrijdvakanties. Door ons veelzijdige aanbod kunnen wij op individuele wensen van u ingaan. Een ponyboerderij voor kinderen, westernrijden, wandelrijden (meerdaags), springrijden, dressuur, vakantie met het eigen paard of galopperen, wij hebben voor elke vorm van paardensport een uitgekiend programma.

Ons programma is op ieder gewenst moment eenvoudig online te boeken!
Paardrijdvakantie voor gezinnen

Gezins-paardrijden en avontuurvakantie voor gezinnen. Alle gezinsleden tijdens de vakantie gelukkig maken is een uitdaging, welke wij graag aangaan. Wij weten hoe we zowel de ruiter alsmede degene die niet rijden, een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen.

Kinder- en jeugdkampen
Om jonge ruiters een perfect avontuur te bieden, zijn verantwoordelijke en gespecialiseerde aanbieders met betrouwbare paarden nodig die gevoel hebben voor jongeren.

Wandelrijden en westernrijden
Wandelrijden – middenin de natuur! Eén zijn met de natuur – gedurende een uur, de hele dag of zelfs meerdere dagen: in ieder geval altijd een geweldige belevenis!
Westernrijden is een hoge kunst, het paard met slechts weinig impulsen duidelijk maken waar de reis naartoe gaat!

Dagbelevenissen
Met een veelzijdig actief programma kan men het paard met al zijn facetten beleven. Ook voor de niet-ruiter of nog-niet-paardenvriend biedt zich hier de ideale gelegenheid om met paarden in contact te komen.

Paardrijles en ruitercursus
Voor beginners en gevorderden geldt: paardrijden leert men allen door paard te rijden en oefening baart kunst. Onder begeleiding van een vakkundige instructeur leert de ruiter en correct en gecontroleerd met zijn om te gaan. Het paard zal daar dankbaar voor zijn!En als u geen keuze kunt maken uit ons programma of uw vakantiewens staat er niet bij, neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

Wij nemen graag de tijd voor u en maken een gedetailleerd voorstel voor uw gezinsvakantie, paardrijdvakantie voor uw kinderen of uw dagbelevenis met het paard. Tevens stellen wij graag een op maat gemaakte en op uw individuele behoeften afgestemde vakantie samen!

Wij verheugen ons op uw komst!


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu