K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud
Accomodaties > Hotels > Millstätter See

Alpengasthof Bergfried

Familie Gösseringer
Gschriet 19
A-9702 Ferndorf / Millstätter See

Tel.: 0043-4246-7317
Fax: 0043-4246-73174


Urlaub am Berg - und doch am See,

Vakantie op de berg – en toch aan het meer,

Volgens dit motto zullen wij u verwennen!
Ver weg van het drukke verkeer kunt u in alle rust genieten in onze comfortabele kamers – of heel bijzonder in onze Troadkasten. Uw ogen worden verwend door het prachtige uitzicht vanaf uw balkon en uw gehemelte wordt verwend door onze keuken, die u veel regionale gerechten biedt, deels uit het eigen boerenbedrijf.
  


In slechts 15 minuten rijdt u met de auto naar de Millstätter See, het “mooiste ligbad van Oostenrijk” met veel zwem- en watersportmogelijkheden. Tip: de zeer familievriendelijke, ook voor kinderen en niet-zwemmers geschikte natuurstranden.

 

Alpengasthof Bergfried biedt u 20 kamers, waarbij vanuit iedere kamer van een wonderschoon panorama genoten kan worden. De comfortkamers zijn voorzien van houten meubels, tweepersoonsbed, douche, WC, SAT-TV, bank, radio en balkon met uitzicht op het meer.
Het sterrenbalkon
Daar staat menige gast die zich afvraagt: “Wat zou dat dan zijn?”
Ontdek het gewoon zelf. Ga ernaartoe, en staande op de rand voelt het alsof u over het onder u liggende landschap heen vliegt – tot aan de sterren, die u ’s avonds na het invallen van de schemering grijpbaar dichtbij komen, veel dichterbij dan dat u thuis gewend bent. (Niet bang zijn, de ruit breekt niet!)
Terug naar de inhoud