K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Camping Reichmann

Pachter: Günter Hassler
Reauz 5
A-9074  Keutschach
Tel.: 0043-664-1430437

Zoekt u rust en ontspanning op een camping middenin de natuur? Onze camping ligt aan de oostoever van de Rauschelesee in het Keutschacher Merendal. Bij ons kunt u gewoon uitrusten, of op ons grote sportveld voetballen. Of u zoekt de ongerepte natuur op om te zwemmen, te fietsen, te wandelen of te vissen.

Onze camping heeft een uitgestrekte ligweide om te zonnen, speeltoestellen voor de kinderen en een mooi kiezelstrand. Ook de omgeving van de camping heeft zeer veel te bieden. In de op ca. 8,5 km. gelegen provinciehoofdstad Klagenfurt kunt u genieten van een omvangrijk cultureel aanbod. Ook kunt u heerlijk gaan shoppen in de binnenstad of in de City-Arkaden. Rondom de Wörthersee zijn er tevens veel mogelijkheden om van het nachtleven te genieten.


Camping Reichmann biedt een omvangrijke service, om alle ervaren en onervaren kampeerders een aangenaam verblijf te bieden:
- Draadloos internet
- Fietsverhuur op de camping
- Verhuur van caravans (www.wohnwagenverleih.at)

 
 
Restaurant met de keuken die de gehele dag geopend is:
-       Ontbijt
-       Ontbijt om mee te nemen
-       Diverse eigengemaakte gerechten tegen lage prijzen

 
 
Diverse activiteiten:
-       Voetbal
-       Tafeltennis
-       Fietstochten
-       Wandelingen
-       VissenHeeft u geen caravan en wilt u desondanks van een campingvakantie genieten? Geen probleem: na reservering staan caravans in diverse maten en prijsklassen voor verhuur tot uw beschikking.

Seniorenaanbiedingen
In het voor- en naseizoen bieden wij huurcaravans inclusief staangelden tegen gunstige prijzen (gelieve op tijd te reserveren, omdat het aanbod beperkt is). In dit pakket is tevens ontbijt en middagmaaltijd begrepen. Er geldt een vroegboekkorting tot eind maart. Prijzen op aanvraag!

 


Terug naar de inhoud