K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Hotel-Pension Restaurant Erlenhof

Fam. Franz Guggenberger
Mauthen 82
A-9640 Kötschach-Mauthen

Tel.: 0043-4715-444
Fax: 0043-4715-444-44


Met onze beide huizen bent u ben ons in goede handen voor uw vakantie, groepsreis of verenigingsuitstapje. In ons restaurant wordt u uitstekend verzorgd, en van hieruit begint uw busreis, dagtrip of wandeltocht.


In het hart van de Karnische Alpen, gelegen in een harmonie van een ongerept en deels ongetemd landschap, ligt het geneeskrachtige kuuroord Kötschach-Mauthen, afzijdig van de grote toerismecentra. Van hieruit biedt het traditierijke familiebedrijf Hotel-Pension Restaurant Erlenhof u vele mogelijkheden om invulling te geven aan uw eigen vakantie-ideeën. U kiest voor rust en ontspanning of voor weldadige activiteiten in de vrije natuur.

Carpaccio - spaghetti met garnalen - gekookte Kavalierspitz - filetsteak van de Gailtaler almos - tussendoor een Margharita met mozzarella of Penne rustica. Daarbij een frisse Steirischen Welschriesling, een Wachauer Grünen Veltliner of een krachtige Burgenländischen Cuveé. Voor de liefhebber van Italiaanse wijnen hebben we een gekoelde Tocai of een Chianti Classico met de beste prijs-kwaliteitverhouding.Volgens de kenners van de Zuid-Alpen is onze regio een "geheime tip" voor motorrijders. Vanuit Kötschach-Mauthen kunt u met uw motorvrienden kortere of langere dagtochten maken door het Gail-, Lesach-, Puster-, Isel- of Mölltal. Voor wie meer van het mediterrane houdt, bevelen wij de friulanische heuvels (San Daniele) aan, het Gardameer of via de Julische Alpen nar Slovenië.Enkele tourentips:
- Cortina d'Ampezzo via de Plöckenpass,
- Drei Zinnen (door het Lesachtal,
- Staller Sattel (Pustertaler Höhenstrasse),
- Grossglockner Hochalpenstrasse,
- Nockalmstrasse (via de Millstätter See),
- rondtour langs de Karinthische meren.


Terug naar de inhoud