K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Welkom op de "Turkwiese"


FKK naturistencamping "Turkwiese"
A-9074  Keutschach

Homepage: www.klb.at
E-mail: office@klb.at
Tel.: 0043-660-2284466


Het terrein van de Kärntner Lichtbund, de "Turkwiese", ligt aan de zuidoever van de Keutschacher See, één van de mooiste en warmste meren in het zuiden van Karinthië. Het is ondanks alle moderniseringen vergaand overgelaten aan de natuur.De royale en goed onderhouden begroeiing van het terrein, alsook de gedeeltelijke ligging tegen een helling, maken een relatief grote spreiding mogelijk van de kampeerplaatsen voor caravans en tenten.

 
 
De oeverzone is over een lange afstand begroeid met riet, de toegang voor de badgasten wordt bereikt via meerdere paden en korte stukjes strand direct in het glasheldere water.

De omgeving van de Keutschacher See is via vele wandel- en fietspaden ontsloten en biedt met talrijke mogelijkheden voor uitstapjes, eetgelegenhedenen Buschenschanken Buschenschanken (een taverne waar de wijnboer zijn wijn mag uitschenken en eigen producten mag verkopen) voldoende afwisseling.

De "Turkwiese" is ver genoeg van de doorgaande wegen gelegen en biedt zo een waarborg voor rust en ontspanning. Desondanks is men in korte tijd bij de Wörther See (4 km), in Klagenfurt (15 km) of Villach (30 km) om te winkelen of om te genieten van het rijkelijke culturele aanbod van Karinthië.

Terug naar de inhoud