K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Hotel Kärntnerhof ***

Dominic en Nienke Leijte
Villacher Strasse 24
A-9220 Velden

Tel.: 0043-4274-2681
Fax: 0043-4274-268175


Welkom bij Hotel Kärntnerhof in Velden aan de Wörthersee

Velden, dé toeristische metropool aan de Wörthersee, waar u kunt genieten van de natuur, de zon, bergen en water(sport), sportieve en culturele evenementen en de naaste buurlanden Italië en Slovenië. Hotel Kärntnerhof vormt hiervoor de ideale thuisbasis.Wij bieden u comfort+:
- comfortabele en sfeervol ingerichte kamers
- suites en familiekamers
- een zonnige en kleurrijke tuin met terras
- een uitgebreid ontbijtbuffet
- de gezellige bar na een dagje Velden of omgeving

Gastvrijheid en kwaliteit vormen de basis van onze service.
U bent van harte uitgenodigd Hotel Kärntnerhof zelf te beleven!Alle kamers en suites zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon, satelliet-TV, radio en föhn. De meeste kamers beschikken over een zonnig balkon aan de zuidzijde. De basis voor een aangenaam en ontspannend verblijf. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

 

         
   
Hotel Kärntnerhof ligt op een kleine 10 minuten wandelen (ca. 600 m) van het gezellig drukke en sfeervolle centrum van Velden. Vanaf de snelweg staat u binnen enkele seconden bij ons voor de deur. Parkeren is geen probleem op onze eigen ruime parkeerplaats.

Elke ochtend serveren wij u een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij mooi weer (is in de zomer gelukkig heel vaak het geval) kunt u van uw ontbijt genieten op het grote terras, heerlijk in de ochtendzon.

Hotel Kärntnerhof in Velden am Wörthersee biedt 4**** kwaliteit tegen 3*** prijzen!

 

In de sfeervolle hotelbar en aansluitende lounge kunt u genieten van onze uitgebreide assortimenten bier, rode en witte wijn, koffie, thee, vruchtensappen en limonades. Uiteraard serveren wij u uw drankjes ook graag op het terras. Ook als u wat later terugkomt van uw diner of uitstapje kunt u nog rustig nagenieten van uw dag in de bar en lounge. In de wat koudere perioden van het jaar maken wij voor u de haard aan voor nog meer sfeer, gezelligheid en de traditionele Oostenrijkse "Gemütlichkeit".

Het ruime terras omgeven door een prachtige tuin vol planten en bloemen, geeft al een heerlijk ontspannend vakantiegevoel. Bij mooi weer serveren wij uw ontbijt graag op het terras. Uw drankje smaakt nog beter in een heerlijk zonnetje of, als het even te warm wordt, lekker in de schaduw onder de zonneschermen of parasols.


Terug naar de inhoud