K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

Camping & Gasthof-Pension Bergfriede

Familie Steiger
Mitterberg 3
A-9754  Steinfeld

Tel.: 0043-4717-401
Fax: 0043-4717-401


Als agrarisch bedrijf bieden wij naast het verhuren van moderne en rustige kampeerplaatsen ook een traditioneel Gasthof met familiepension. Daarbij willen wij onze gasten een inkijk geven in in het natuurlijke en bespiegelende plattelandsleven. Het goede van het eigen boerenbedrijf, uitstapjes en gezamenlijke activiteiten ronden het veelzijdige programma af.

De ontspanningsfactor in de rustige, idyllische natuur in Oberkärnten wordt door onze gasten door de veelzijdige sportieve en vrijetijdsbeoefening bijzonder gewaardeerd. Fiets-, wandel- en klimtochten, zwemplezier, culturele evenementen en gemeenschappelijke feesten in een onaangetaste natuur maken uw vakantie in Drautal een ware belevenis.

 


Het persoonlijke contact met onze gasten, die ons al jarenlang vanuit vele Europese landen bezoeken, is voor ons zeer belangrijk. Uiteindelijk is het ook de vriendschappelijke sfeer die eraan bijdraagt, dat onze gasten zich prettig voelen en naast onvergetelijke belevenissen veel kracht putten uit gemeenschappelijke activiteiten in de natuur.

De camping biedt uitstekende staanplaatsen. Een verzorgde weidegrond met schaduwgevende bomen dragen bij aan de flair van de "Camping am Berg". Moderne sanitaire voorzieningen en stroomaansluitingen zijn aanwezig. Zo voldoet ons aanbod aan alle vereisten.

 
 
Ons eigen zwembad met ligweide completeert het aanbod. De landelijke rust en het fascinerende uitzicht over het prachtige Drautal geven onze gasten het ultieme gevoel van bergvrede.
Voor onze gasten biedt de camping sanitaire voorzieningen die voldoen aan de moderne standaarden.


Op de boerderij gebeurt het...
Wij bieden veel aan onze gasten: ontspanning op de grote ligweide bij het zwembad, de vele dieren die geaaid willen worden, meehelpen op de boerderij of een gezellige rondrit met de tractor over de alm - bij ons kunt u genieten van het bedachtzame landleven.


Ruim aanbod aan vrijetijds- en sportactiviteiten
Een wandeling of bergtocht met gids, fietstochten langs de idyllische Drauradweg, zwemmen in de romantische Weissensee of deltavliegen en paragliden bij een uitstekende thermiek of gewoon een gezellig samenzijn in een opgewekte sfeer tijdens een grillavond bij kampvuur - bij Camping Bergfriede Steiger wordt uw vakantie een ware belevenis!
Voor deltavliegen bieden wij een eigen start- en landingsplaats (1.350 meter - 600 meter hoogte) met bustransfer.


Vakantie en ontspanning bij vrienden - puur natuur!
Het prachtige uitzicht over het dal trekt niet alleen deltavliegers en paragliders. De rustig boven het dorp gelegen hellingen geven eenieder innerlijke rust, wat het Oberdrautal tot een droombestemming maakt voor de natuurvakantiegangers.
Deze vrijheid en oorspronkelijkheid is tijdens een verblijf bij Camping Bergfriede duidelijk merkbaar.

Terug naar de inhoud