K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud
Camping am See Lindlerhof

Fam. Margot & Peter Schrall
Lassach 11
A-9842 Mörtschach

Tel.: 0043-4826545
      0043-6644826545 / 0043-67683555835


Welkom op Lindlerhof

Onze camping is gelegen op 900m hoogte in het "Nationalpark Hohe Tauern", tussen de Großglockner en de Lienzer Dolomiten. Wij beschikken over uitstekende sanitaire voorzieningen, wasmachine, telefoon, internettoegang en een kinderzwembadje met waterglijbaan.
 
 Op ons ruime terrein bieden wij u veel plaats, rust, ontspanning, spel en plezier voor u en uw kinderen. Indien er interesse is, bestaat er zelfs de mogelijkheid ons bij het voeren van de dieren of bij het binnenhalen van het hooi behulpzaam te zijn.


 
In samenwerking met het "Margarethenbad" kunt u daar de wellness faciliteiten gebruiken.
Tevens is er de mogelijkheid tot boogschieten en Segway rijden.

 

Wandelen
Bij ons beginnen talrijke prachtige wandelroutes in het "Nationalpark Hohe Tauern" en liggen wij direct aan een mooi, nieuw aangelegde fietsroute. Ook bestaat er de mogelijkheid tot jagen en vissen.

Hooioogst
Als bijzondere belevenis kunt u – als u zin heeft – bij het hooien in de bergen helpen. Met een lekkere versnapering en een opgewekt gezelschap is zo’n dag een om nooit te vergeten.

Supply & Attracties
De dichtsbijzijnde supermarkt bevindt zich in het dorpje Mörtschach op 2 km afstand.
In het dorp bevindt zich ook het Schmutzerhaus, een van de oudste gebouwen in Mörtschach, dat in 1995 herbouwd werd. In het "Schmutzerhaus" zijn de peuterspeelzaal van de gemeente, een boeren-ambachtswinkel, de plaatselijke VVV en een tentoonstelling over het Nationalpark Hohe Tauern "Park der 100 Seen" onder een dak verenigd.
Vakantiehuizen
Huur een nieuwe houten huis voor 499 € per week.
(excl. eindschoonmaak, brandhout, toeristenbelasting, stroom)

 

Almhutten
Wij bieden drie mooie berghutten:

Lindlerkasa
Maak het u gezellig op het terras voor de hut met een fantastisch uitzicht en geniet van de dieren- en bergwereld in Nationalpark Hohe Tauern. In het natuurreservaat Astendal bevindt zich onze Lindlerkasa op 2000 m. hoogte. Hier brengt niet alleen ons jongvee de zomermaanden door, maar ook gestressten en naar frisse lucht verlangenden kunnen hier hun hart ophalen.

Stockhäusl
De Stockhäusl is een smaakvolle en originele hut. Vergeet de stress en hectiek van alle dag. Hierin slaagt u bijzonder goed met een verblijf in ons stockhäusl.
De frisse lucht van de alm met haar kruiden werken regenererend en verkwikkend op het lichaam.

Arnikahütte

Bent U op zoek naar het exclusiefste? Dan vind u dat in de Arnikahütte. Een nieuw gebouwde comfortabel en modern ingerichte almhut met zirbenhout gedecoreerd.

   
Terug naar de inhoud